Royaal en in luxe ontspannen

Een bijzondere overnachting in voormalig wapenarsenaal

Lazy Sunday

Genieten van de historie van Woerden, biologisch eten, een bijzondere overnachting en nog heerlijk uitslapen ook. Het kan allemaal bij Stadshotel Woerden. Ons historische pand in het centrum van Woerden dat wij met veel liefde en aandacht smaakvol hebben verbouwd, heeft een hotel, restaurant en een proefwinkel onder een dak. Onze suites zijn sfeervol ingericht, uitgerust met Auping bedden en laat uitchecken behoort tot één van de vele mogelijkheden. Elk van onze 25 suites heeft een eigen karakter, die garant staat voor een bijzondere overnachting. De inrichting is van de hand van gastvrouw Wieteke Breuren. Zij koos voor de kleuren blauw, okergeel of rood en heeft de kamers vernoemd naar leden van haar familie; Van Rossum tevens naamgever van het onder hetzelfde dak gevestigde restaurantconcept Van Rossum’s bar en proefwinkel.

Samen eten en genieten maakt een bijzondere overnachting compleet

In het Groene Hart kun je nog genieten van schilderachtige Hollandse vergezichten. Uitgestrekte rietlanden, bloemrijke hooilanden en oorspronkelijke moerasbossen wisselen elkaar af.
Als je een dag hebt gefietst door de prachtige natuur in het Groene Hart en hebt genoten van een bourgondisch diner bij Van Rossum is lekker uitslapen iets dat je weekend helemaal compleet maakt. Daarom kun je bij het Lazy Sunday Arrangement extra laat uitchecken tot 14.00 uur. Een smakelijke tip: eens in de maand op zondag hebben wij onze Sunday Roast. Met ‘s middags live optredens en heerlijke gerechten. Blijf je na je overnachting nog even wat langer ? Dan kun je samen eten en delen en bovendien kunnen kinderen dansen op ons kleed of spelen ze op het plein. Hoe leuk is dat! En om t zondagse feest compleet te maken kies je bij het eten een bijpassend wijnarrangement. Dit wordt door onze sommelier zorgvuldig uitgekozen zijn bij de seizoen- en streekgerechten van onze chefs. Kom het zelf beleven bij Stadshotel Woerden en Van Rossum!

Royaal en in luxe ontspannen op de zondagochtend? Dit kan met het Lazy Sunday arrangement!

  • 1 overnachting van zaterdag op zondag
  • Heerlijk ontbijt of brunch met streekproducten
  • Gratis welkomstdrankje en hapje in Van Rossum
  • Late check out tot 14:00 uur
  • Gratis parkeerkaart voor parkeergarage Castellum
  • Gratis koffie en thee faciliteiten op de kamer
  • Gratis flesjes earthwater op de kamer
  • Gratis luxe fair-trade zeep in de badkamer
  • Gratis wifi in het gehele hotel

Onze prijzen verschillen per dag, vraag daarom bij onze receptie naar de prijs voor uw favoriete datum.
De kamerprijzen zijn inclusief ontbijt of brunch. Wilt u dit arrangement boeken voor een oneven aantal? Dat kan! Neem gerust even contact op met onze receptie voor actuele prijzen

Boeken?

Reserveer dit arrangement in

Bel: 0348-706500

Speciale arrangementen

Share This