‘Ontdek het Groene Hart van Holland’

‘Ontdek het Groene Hart van Holland’

Drie dagen of meer volop genieten van al het moois dat het Groene Hart en de middeleeuwse stad Woerden te bieden heeft.
Parel in het midden van dit stadje is het oude Romeinse wapenarsenaal. Een historisch gebouw dat met veel verve verbouwd is tot een stijlvol hotel, een gastvrij restaurant concept en een proefwinkel. Begin je ontdekkingstocht door het Groene Hart in een van onze luxueuze suites in Stadshotel Woerden. Woerden is een oude vestingstad met vele monumentale panden en leuke bezienswaardigheden. Ook vind je er een nog werkzame molen, authentieke winkeltjes, een levendig stadsplein met zonnige terrassen waar altijd wel iets te beleven is en monumentale gebouwen waaronder het oude Stedehuys en het Kasteel van Woerden.

Het Groene Hart, een bron van recreatief en natuurlijk vermaak.

In het Groene Hart kun je natuurlijk ook heerlijk fietsen, mooie wandelingen maken en varen in een kano, een sloep of een andere boot die via de contacten van Stadshotel Woerden aangeboden worden. Langs de Limes, de oude Romeinse grenslinie, kom je langs dorpen en steden met namen als Harmelen, Kamerik, Linschoten en Zegveld. Prachtige dorpjes in een streek met een rijk historisch verleden. Natuurlijk vaar je ook langs de rand van de vestingstad Woerden. De stad waar de oude Romeinen lang geleden hun stempel hebben achtergelaten. Hou je meer van de grote steden? Dan is Woerden het meest centraal gelegen stadje tussen Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Fijn idee om de landelijke rust en gulle gastvrijheid van Stadshotel Woerden te kunnen combineren met activiteiten in een grote stad in de nabije omgeving. Deze vier grote steden zijn via trein of auto goed te bereiken binnen een uur vanaf Woerden. Kom overnachten bij Stadshotel Woerden en beleef het allemaal! Drie dagen of meer volop genieten van al het moois dat het Groene Hart en de middeleeuwse stad Woerden te bieden heeft.

Het Lekker lang genieten arrangement:

  • 3 of meer overnachtingen
  • Gratis koffie en thee faciliteiten op de kamer
  • Gratis flesjes Earthwater op de kamer
  • Gratis luxe fair-trade zeep in de badkamer
  • Gratis wifi in het gehele hotel
  • Gratis gebruik van onze bibliotheek
  • Donderdag tot maandag te boeken, en in de vakanties

Onze prijzen verschillen per dag, vraag daarom bij onze receptie naar de prijs voor uw favoriete datum.
Excl. toeristenbelasting. Wilt u meer dan 8 nachten verblijven? Neem contact op met onze receptie voor de longstay tarieven.
Wilt u dit arrangement boeken voor een oneven aantal? Dat kan! Neem gerust even contact op met onze receptie voor actuele prijzen.

Boeken?

Reserveer dit arrangement in

Bel: 0348-706500

Speciale arrangementen

Share This