25 Unieke stijlvolle suites

Geniet van bijzondere overnachtingen

Zoek je een plek waar je heerlijk verwend wordt met persoonlijke aandacht en voortreffelijke service ? Stadshotel Woerden staat garant voor een bijzondere overnachtingen, culinair verwennen en genieten van ambachtelijke streekproducten in onze eigen proeverij en proefwinkel. Bij ons kun je slapen, eten, beleven én proeven van het goede leven en dat alles in één sfeervolle, eigenzinnige omgeving.

Bijzondere overnachtingen in Het Groene Hart van Holland

Aan de rivier de Oude Rijn ligt het gemoedelijke stadje Woerden. In het hart van de middeleeuwse binnenstad staat het Arsenaal uit 1762. Dit beeldbepalende rijksmonument is zorgvuldig gerestaureerd en met verve verbouwd tot een prachtige locatie waar slapen, eten en beleven samenkomen. Geniet van bijzondere overnachtingen in onze stijlvolle suites. Elk van de 25 suites heeft een eigen karakter, van de hand van gastvrouw Wieteke Breuren. Ingericht in de kleuren blauw, okergeel of rood en vernoemd naar leden van de (schoon)familie, de Van Rossums. Je kunt weelderig wegdromen in onze stijlvolle, ruim bemeten Deluxe Suites die van alle gemakken zijn voorzien. Sommige suites zijn onderling met elkaar te verbinden, ideaal als je een kindvriendelijk hotel zoekt. Onze split-level kamers hebben een entresol voor een extra intieme sfeer. Of misschien kies je wel de Van Rossum Suite voor een van de meest bijzondere overnachtingen van je leven.

Kortom: Stadshotel Woerden in het Groene Hart van Holland is een uniek boutique hotel waar, onder de robuuste eikenhouten balken, ouderwetse Hollandse gezelligheid zich op een natuurlijke manier mengt met stijlvol, hedendaags comfort en warme gastvrijheid. Uitstekend bereikbaar op een half uurtje van Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en in 35 minuten vanuit Den Haag, Schiphol Amsterdam Airport en Rotterdam-The Hague Airport.

Bijzondere overnachtingen ? Kom genieten in Stadshotel Woerden.
Kom genieten in Stadshotel Woerden voor bijzondere overnachtingen.

Onze suites

 

Share This