Stadshotel Woerden

Vergadering of leuk weekend weg?

Zin in een bijzonder verblijf in Het Groene Hart van Holland? Zoek je een zakelijke topaccommodatie centraal in de Randstad voor een vergadering en/of om te dineren, overnachten en ontbijten? In Stadshotel Woerden & Van Rossum bar, restaurant kun je vergaderen, slapen, eten, beleven én proeven van streekproducten in één sfeervolle, eigenzinnige omgeving. Onze persoonlijke aandacht en gulle gastvrijheid zorgen voor een bijzondere ervaring.

Parkeergelegenheid:

Tegenover de ingang van het Stadshotel bevindt zich de overdekte parkeergarage “Castellum”. Om hier je auto te parkeren voer je ‘Meulmansweg 8s – Woerden’ in in je navigatie. Op etage -2 zijn er plaatsen voor gasten van Stadshotel Woerden gereserveerd. U kunt aan onze receptie een parkeerplaats kopen á €10,- per nacht.

Vanaf Schiphol (met openbaar vervoer):

Vanaf Schiphol neem je de intercity in de richting van Den Haag Centraal, vervolgens stap je uit in Leiden Centraal en neem je de intercity richting Utrecht Centraal. Je stapt uit op station Woerden.

Vanaf station Woerden naar Stadshotel Woerden & van Rossum:

Je kunt vanaf de zuidzijde van het station lijnbus 3 nemen richting het hotel. Je stapt uit bij bushalte Westdam. Vanaf Westdam is het 2 minuten lopen in zuidelijke richting.

Share This