Wij vervullen graag uw wensen

Laat ons je verwachting overtreffen

Het lijkt er op dat uw browser geen mogelijkheden biedt om panoramas te tonen. bekijkt u deze pagina alstublieft in een recente versie van Google Chrome, FireFox, Safari of Internet Explorer.
Stadshotel Woerden is een bijzonder hotel

Speciale wensen

Zoek je een bijzonder hotel waar in Nederland geen tweede van is? In Stadshotel Woerden werken we er 24 uur per dag en 7 dagen in de week aan om onze gasten uit binnen- en buitenland het gevoel te geven dat ze écht welkom zijn. Behalve 25 unieke stijlvolle kamers heeft Stadshotel Woerden ook enkele naast elkaar liggende suites die onderling met elkaar te verbinden zijn. Deze zogenaamde familiekamers zijn ideaal voor gezinnen die met hun kinderen bij ons komen logeren. Eén set suites is helemaal drempelloos en daarmee heten wij ook wij ook mindervaliden, rolstoelgebruikers en hun begeleider(s)/verzorgers van harte welkom.

Laat ons je verwachting overtreffen in dit bijzondere hotel.

Wij staan voor ‘een hartverwarmend welkom’, ‘lokale gezelligheid’ en ‘genereuze gastvrijheid’. Dat is voor ons vanzelfsprekend omdat het in onze grondhouding zit. Daarom doen wij er alles aan om je verwachting te overtreffen. Het zal je in ons bijzondere hotel aan niets ontbreken. Eten, slapen, proeven in één uitnodigende omgeving. In ons hotel is ook veel aandacht voor het milieu. Door middel van onder meer een uniek systeem waarmee warmte wordt teruggewonnen, speciale materialen van onze drukwerken, gescheiden afval en het terugbrengen van waterverbruik hebben we op het hele pand Green Key Label ‘Gold’ behaald. De hoogste onderscheiding voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. En daar zijn we bijzonder trots op!

Heeft u speciale wensen?

Bel: 0348-706500

Onze suites

Share This