Classic Suite

Ga heerlijk even wegdromen

Het lijkt er op dat uw browser geen mogelijkheden biedt om panoramas te tonen. bekijkt u deze pagina alstublieft in een recente versie van Google Chrome, FireFox, Safari of Internet Explorer.
Bijzonder overnachten in een royale Deluxe Suites
Bijzonder overnachten in Stadshotel Woerden

Classic Suite

Stadshotel Woerden is een rijksmonument met een eigenzinnige, stoere uitstraling. Een ideale plek voor een bijzondere overnachting onder de robuuste houten balken van dit voormalig wapenarsenaal uit 1762. De royale Classic Suites in de kleuren warm zachtgeel en licht koningsblauw hebben een oppervlakte van minstens 25 vierkante meter. De rustgevende kleuren en natuurlijke materialen zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd. Stadshotel Woerden heeft een volautomatisch ‘state of the art’ duurzaam klimaatsysteem, waardoor de kamer altijd een aangename temperatuur heeft. En heb je speciale wensen om je bijzondere overnachting compleet te maken? Wij doen er alles aan om je het gevoel te geven dat je bij ons écht welkom bent.

Kom voor een bijzondere overnachting en ga heerlijk even wegdromen.

We nodigen je van harte uit om ons boutique hotel midden in het Groene Hart van Nederland met eigen ogen te komen bewonderen. Je zult aangenaam verrast zijn over de luxe en bovendien unieke uitrusting van de kamers. Zo kun je heerlijk even wegdromen in een uiterst comfortabel Auping boxspring bed met er tegenover een flatscreen televisie met Ultra HD kwaliteit. Er is een apart toilet en weldadige inloop douche. In de badkamer vind je grote en kleine zachte handdoeken en een assortiment fair trade haar- en huidverzorgingsproducten. Bovendien kun je na een verkwikkende douche gebruikmaken van een elektrische haardroger. Ook is er een efficiënte werkplek met internet (gratis wifi) en kun je zelf koffie of thee zetten en warme chocolademelk maken. Proef vooral de fijne biologische theemelanges.. Extra is er Earth water aanwezig en uiteraard kunnen onze gasten altijd gebruik maken van onze roomservice om al hun wensen te vervullen. Met onze persoonlijke aandacht en genereuze gastvrijheid zorgen wij voor een blijvende herinnering aan een bijzondere overnachting. Wel te rusten!

De Classic Suites van Stadshotel Woerden zijn voorzien van luxe faciliteiten zoals:

 • ruime inloopdouche
 • handdoeken (gastendoekjes / kleine en grote handdoeken)
 • flat screen televisie
 • telefoon
 • gratis Fair trade hair & body lotion
 • föhn
 • gratis wifi netwerk (ook in rest van het hotel)
 • koffie / thee faciliteiten + chocomelk + biologische thee

Andere kenmerken:

 • sfeervol met historische balkenplafonds met authentieke balken
 • Auping AVS boxspring bedden met Cresto matras (kingsize of 2x single)
 • goede werkplek met internet
 • gesitueerd op de eerste en tweede verdieping

Onze sfeervolle suites zijn stuk voor stuk uniek. Op deze pagina kun je rondkijken in 1 van onze 18 Classic suites die garant staan voor een bijzondere overnachting midden in het Groene Hart van Nederland. Stadshotel Woerden heeft ook enkele naast elkaar liggende kamers die onderling met elkaar te verbinden zijn. Deze zogenaamde familiekamers in ons hotel zijn ideaal voor gezinnen die met hun kinderen bij ons komen logeren. Handig als je een stijlvol hotel zoekt dat ook kindvriendelijk is. Eén set suites is helemaal drempelloos en daardoor kunnen wij ook rolstoelgebruikers en hun begeleider(s)/verzorgers hartverwarmend verwelkomen.

Als u meer dan 4 suites wilt boeken zijn de groepsvoorwaarden van de UVH van toepassing. https://www.khn.nl/uvh-nl

Onze suites

Share This